Skip to content

Stalen opslagbundel kleurverandering: reageren op klantfeedback

Bij Emtez luisteren we altijd naar onze klanten. Uw feedback is van onschatbare waarde, omdat het ons helpt om voortdurend te verbeteren en ons aan te passen aan uw behoeften. Daarom zijn we verheugd om een ​​belangrijke verandering aan te kondigen op basis van uw input: de kleur van onze opslagbundels.

Vroeger werden onze opslagbundels gekenmerkt door hun groene tint. Hoewel deze kleur zijn doel goed diende, begrijpen we dat voorkeuren verschillen en sommigen van u de wens hebben geuit voor een andere optie. Na zorgvuldige overweging en beraad zijn we verheugd om een nieuwe standaardkleur voor onze opslagbundels te introduceren: Grijs Wit RAL 9002.

DPU New Colour 3

Deze strakke en moderne tint brengt niet alleen een frisse uitstraling aan onze producten, maar biedt ook praktische voordelen.

De neutrale kleur past naadloos in verschillende omgevingen, of het nu gaat om een industrieel terrein of een commerciële faciliteit. Bovendien zorgt de afwerking in Grijs Wit RAL 9002 voor een schone en professionele uitstraling die de esthetiek van elke ruimte verbetert.

DPU New Colour

Echter, begrijpen we dat standaardopties niet altijd aan alle eisen voldoen. Daarom behouden we onze op maat gemaakte kleurservice, zodat u de flexibiliteit heeft om onze producten precies aan uw specificaties aan te passen. Of u nu de voorkeur geeft aan een gedurfde statement kleur of bestaande apparatuur wilt matchen, ons team staat klaar om aan uw wensen tegemoet te komen.DPU New Colour (1)

Maatwerk Staalproductie

Met onze maatwerk kleurservice hoeft u alleen maar het RAL-kleurcode van uw keuze aan ons door te geven, en wij regelen de rest. Van levendige kleuren tot subtiele tinten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hierdoor kunt u een opslagoplossing creëren die uw unieke stijl en merkreflecteert.

DPU New Colour-1

At Emtez blijft onze toewijding aan klanttevredenheid onveranderd.

Door naar uw feedback te luisteren en wijzigingen door te voeren zoals de update van de kleur van onze opvangbakken, streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en oplossingen te leveren die uw operaties verbeteren. We zijn enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk en kijken ernaar uit om samen verder te gaan.

Bedankt voor uw voortdurende steun en vertrouwen in Emtez Steel. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze opvangbakken en maatwerk kleuropties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u bij elke stap te helpen.