Skip to content

Maak de wereld van morgen veiliger en schoner met Emtez

Emtez, specialist in het beheersen en bevatten van lekkages, biedt een reeks innovatieve veiligheids- en opslagoplossingen waarmee u de wereld van morgen veiliger en schoner kunt maken.

Wij zijn Emtez Group, voorheen Empteezy en Delahaye Industries, een internationaal erkende leider met 35 jaar ervaring in de productie van industriële veiligheids- en opslagoplossingen die risico’s voor mensen, producten en uw lokale omgeving elimineren.

Zorg voor veilige operaties door standaard of op maat gemaakte containment-eenheden met levertijden die ervoor zorgen dat we altijd beschikbaar zijn wanneer u ons nodig heeft. Kies uit een breed scala aan absorptiematerialen, PBM en andere verbruiksartikelen om uw locatie goed bevoorraad te houden. In uw zoektocht naar de hoogste kwaliteit, aan de industrie-normen conforme oplossingen die op tijd geleverd worden, elke keer weer, zult u geen betere leverancier vinden.

Hoe kunnen wij deze garanties nakomen en waarom is het belangrijker dan ooit dat industrieën die betrokken zijn bij de omgang met gevaarlijke stoffen hun operaties toekomstbestendig maken?

Het voortouw nemen in de ontwikkeling van de veiligheidsoplossingen van morgen.

Om producten te garanderen die voldoen aan de veiligheidseisen van morgen, investeren we zwaar in onderzoek en ontwikkeling (R&D) binnen de hele groep. De collectieve expertise van onze specialisten in staalproductie, kunststofgietwerk, productie van absorptiemiddelen en lithium-ion batterijen zorgt ervoor dat we ons voortdurend inspannen om veiligere en effectievere producten te creëren.

Dit is recentelijk terug te zien in ons groeiende assortiment op maat gemaakte opslagoplossingen voor lithium-ion batterijen, die we op klantbasis ontwikkelen om specifieke uitdagingen op te lossen voor klanten variërend van luxe autofabrikanten tot de grootste namen in de Europese auto-industrie.

Pionierende partners en acquisities

Om dezelfde reden werken we samen met of nemen we spannende producten over uit de markt waar potentieel bestaat om het bestaande assortiment verder te ontwikkelen of uit te breiden. Onze nieuwe oplossingen voor overstromingsbeheer zijn hier een voorbeeld van, en bieden onze klanten nieuwe mogelijkheden om hun operaties te beschermen tegen de opkomende vloed zonder nieuwe leveranciers in te schakelen.

Naast onze inzet voor R&D verbeteren deze investeringen niet alleen de kwaliteit en effectiviteit van onze veiligheids- en containmentsoplossingen, maar ook ons portfolio. Dit garandeert u een brede selectie aan producten voor kant-en-klare bescherming of maatwerk, afhankelijk van uw wensen.

Lokale materialen, lokale productie

Cruciaal voor de effectiviteit van elke preventiestrategie is de tijdige uitvoering. U moet de levering of installatie van de beschermende maatregelen kunnen garanderen voordat een incident zich voordoet. In deze context zijn de levertijden en responstijden die worden gehandhaafd door fabrikanten of leveranciers van spill control- en containmentsoplossingen geen luxe; elk uur dat u onbeveiligd blijft, vergroot het risico op blootstelling.

Om concurrerende levertijden te garanderen, zodat we u en uw klanten niet teleurstellen, onderhouden we productiefaciliteiten in zes landen in heel Europa. Onlangs heeft de uitbreiding van de Emtez Iberica-faciliteit onze activiteiten in Spanje en de omliggende gebieden vergroot. In alle gevallen zorgt onze inzet voor lokaal geproduceerde materialen en regionale productie ervoor dat onze toeleveringsketens kort blijven, waardoor uw producten u zo snel mogelijk bereiken. Dit vermindert ook de ecologische impact van onze activiteiten en zorgt voor een groenere toeleveringsketen voor u.

Werken voor het milieu

De impact van vele gevaarlijke stoffen op het milieu benadrukt nog meer de waarde van spill control- en containmentsoplossingen. Verontreiniging van bodem of watervoorraden is veel gemakkelijker te voorkomen dan te herstellen. In een tijd waarin het klimaat in crisis verkeert, is het van vitaal belang dat bedrijven effectieve veiligheidsmaatregelen van tevoren plannen.

Omdat het milieu centraal staat in alles wat we doen, wordt elk product gemaakt via ons levenscyclusanalyseprogramma. Dit begint met de efficiënte inkoop van grondstoffen, milieuoverwegingen tijdens het hele productieproces en recycling van afvalproducten. Cruciaal is dat we strikte maatregelen nemen om verontreiniging van lokale land- of wateromgevingen te voorkomen. Alle medewerkers zijn getraind in het omgaan met spills, mocht dit toch gebeuren.

Begin vandaag met het veiliger en schoner maken van de wereld van morgen.

Naarmate de industrie zich heeft ontwikkeld en wij met onze veiligheidsoplossingen zijn meegegroeid, zo ook ons merk. Maar terwijl onze naam is veranderd, blijft onze toewijding aan het creëren van een schonere, veiligere toekomst onveranderd. Elke industrie die te maken heeft met de verwerking van gevaarlijke stoffen speelt een cruciale rol in het vormgeven van de wereld van morgen.

Door onze serviceverplichtingen na te komen en ervoor te zorgen dat elke oplossing die we produceren of leveren voldoet aan de hoogste Europese normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, naleving en duurzaamheid, streven we ernaar uw eigen initiatieven op deze gebieden te ondersteunen.

Want veiligheid betekent niet alleen het beschermen van wat er binnen de grenzen ligt. Met een frontlinie-positie wat betreft de risico's die gevaarlijke stoffen vormen voor mensen, gebouwen en het milieu, zijn we vastbesloten om u te helpen ook te beschermen wat zich aan de buitenkant bevindt.

Om met ons team te praten over uw vereisten voor spill control en containment, neem vandaag nog contact met ons op.